Tel: +357 22 462920
Fax: +357 22462921
@: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
USA Web Hosting
International Domain Registration
Cyprus Domain Registration
1 Click Install

hosting-and-support-F11e7027ffc6f-dfd0478188511

Πρέπει να τονίσουμε ότι εκείνο που κάνει τη διαφορά ΔΕΝ ειναι Η ΤΙΜΕΣ μας (σε σύγκριση με το εξωτερικό), αλλά η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ με τους ΠΕΛΑΤΕΣ, και η πραγματική βοήθεια την στιγμή που τη χρειάζονται. 

Τα Πακέτα είναι προσαρμοσμένα στην ΚΥΠΡΙΑΚΗ πραγματικότητα χωρίς υπερβολές στο τι προσφέρουμε και στις τιμές μας.
Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των ΠΕΛΑΤΩΝ μας και είμαστε πάντα στην θέση για να προσφέρουμε αυτό που εσείς ζητάτε. Στην περ'ιπτωση που θέλετε βοήθεια απλά επικοινωνήστε μαζί μας!!!

instant activation Το Business hosting σας προσφέρει ότι χρειάζεστε για να έχετε το web site σας on line στη στιγμή

 • Πληρωμή με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ μέσω PAYPAL και ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ 

 • ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ των στοιχείων που χρειάζεστε για την ιστοσελίδα σας
 • Ηλεκτρονικό σύστημα ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ και υπενθύμισης
 • Aνεπηρέαστο σύστημα (Linux) από ιούς
 • Web mails
 • 24ωρη απεριόριστη τεχνική υποστήριξη μέσω ticketing system
 • αξιόπιστοι - γρήγοροι web servers, με uptime 99.95% κλπ.

Πάντα κρατάμε τον αριθμό των site που φιλοξενούμε σε κάθε server σε αποδεκτό επίπεδο, ώστε να έχετε στην διάθεσή σας το μέγιστο δυνατόν bandwidth και χωρητικότητα.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια, έχουμε εξειδικευμένες προγραμματισμένες διαδικασίες backup των Servers μας , εξασφαλίζοντας έτσι την πλήρη επαναφορά των δεδομένων των sites που φιλοξενούμε.

business-hosting2ΔΩΡΟΚΟΥΠΟΝΙ 099domain για ΑΓΟΡΑ DOMAIN .com, .net, .org (0.99 EURO)*  

(το κουπόνι ισχύει και για τα BUSINESS HOSTING του www.superiorhosting.eu)

Τα πακέτα BUSINESS HOSTING είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις περισσότερες εταιρείες στην Κύπρο.Τα ΠΑΚΕΤΑ PLAN1 και PLAN2 προτιμούνται απο το 90% των εκατοντάδων εταιρειών που εμείς φιλοξενούμε. 

* Δεν ισχύει παράλληλα με άλλα κουπόνια


Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε συγκριτικά τα στοιχεία των πακέτων  business hosting που προσφέρουμε στο Netcy.com που προσέρονται μέσω SERVERS που βρίσκονται στη Αμερική 

 
Disk Space (MB)
Email Accounts
24/7 ticket support
Multiple Domains
FTP Accounts
Mysql DB
Yearly Cost
 
PLAN1 (USA)
100
3
yes
NO
3
2
€54
PLAN2 (USA)
250
5
yes
1
3
4
€66
PLAN3(USA)
500
10
yes
3
5
6
€78
PLAN4(USA)
1000
20
yes
4
10
8
€90
PLAN5(USA)
2000
25
yes
4
15
10
€105cPanel hostingcpanel

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων – Hosting της netcy.com.cy συνοδεύονται με κονσόλα διαχείρισης cPanel, τον πλέον εξελιγμένο πίνακα ελέγχου για όλες τις λειτουργίες του site σας. Παρέχει σε μια οθόνη με πλήρη μενού και επιλογές, όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την πλήρη διαχείριση:

 • Κωδικούς Προστασίας Σελίδων
 • FrontPage® Extension
 • Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας με επεξεργασμένες παρουσιάσεις γραφικών
 • Διαχείριση των φακέλων και αρχείων σας (File Manager)
 • Διαχείριση email όπως Web-based e-mail, E-mail forwarding, Catch-all Email
 • Προστασία από κακόβουλα και ενοχλητικά μηνύματα – Antispam
 • Εύκολη Διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας (backup)
 • και πολλά ακόμη…

Softaculous1clickinstall290+ Εφαρμογές έτοιμες για εγκατάσταση με 1 μόνο click!

Όλα τα BUSINESS hosting πακέτα της netcy.com.cy, περιλαμβάνουν την award winning εφαρμογή Softaculous, την κορυφαία εφαρμογή πρόσβασης και εεφαρμογών σε ένα μόνο βήμα! Με το Softaculous μπορείτε πλέον να κάνετε εγκατάσταση της αγαπημένης σας εφαρμογής (joomla, wordpress, forums, opencart, prestashop…) με ένα μόνο click, χωρίς απολύτως καμία γνώση, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας βάσης από τον χρήστη. Το Softaculous έχει ενσωματωμένες περισσότερες από 290 εφαρμογές, έτοιμες για άμεση εγκατάσταση από τον χρήστη, χωρίς να απαιτείται καμία άλλη ενέργεια. Έτσι πλέον θα μπορείτε χωρίς περαιτέρω γνώσεις να κάνετε εγκατάσταση του αγαπημένου σας forum, CMS, eshop, με ένα μόνο κλικ, σε ένα μόνο λεπτό.

joomla-wordpressJoomla & WordPress friendly hosting

Όλοι οι servers της netcy.com.cy είναι λεπτομερώς παραμετροποιημένοι έτσι ώστε να προσφέρουν απολύτως ομαλή λειτουργία στους ιστοχώρους φτιαγμένους με Joomla! CMS και WordPress.
Το περιβάλλον φιλοξενίας υποστηρίζει εξαιρετικά όλα τα scripts που βασίζονται σε php & MySQL (Vbulletin, Drupal κλπ). Εξελιγμένα μέτρα ασφάλειας σε όλους μας τους servers, είναι πάντα ενεργά, για την διαρκή προστασία όλων των πελατών και τουδικού σας χώρου από διάφορες πιθανές κακόβουλες απόπειρες!

State-of-the-art datacenter host

Η netcy.com.cy συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα datacenters της Κύπρου, δομημένο με ότι τελειότερο τεχνολογικά διατίθεται, ώστε να μπορεί να εξασφαλίσει τη απόλυτη συνδεσιμότητα των servers σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Η υπερσύγχρονη υποδομή και η εξαιρετική συνδεσιμότητα με όλη την Ευρώπη το καθιέρωσε δίκαια ως την κορυφαία επιλογή για γρήγορες ταχύτητες ανάμεσα σε αντίστοιχα στις Ευρωπαϊκές χώρες.

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων – Web Hosting της netcy.com.cy υποστηρίζονται τεχνικά επί 24ώρου βάσης. Δίδεται η δυνατότητα επικοινωνίας 24/7 μέσω κατάθεσης αιτήματος υποστήριξης (support ticket system), και οι απαντήσεις λαμβάνονται από εξειδικευμένο προσωπικό. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα δεν θα είστε μόνοι σας για …μέρες, ούτε καν για ώρες. Κρίσιμα ζητήματα για την αδιάκοπη και ομαλή λειτουργία των server, αντιμετωπίζονται άμεσα ακόμα και κατά τις νυχτερινές ώρες, από dedicated προσωπικό νυχτερινής βάρδιας στο data center.

Απορίες δικές σας, ερωτήσεις, και βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε ως πελάτης, χειρίζονται από επιλεγμένο ικανότατο και πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό που και ξέρει και μπορεί.

Αναβάθμιση Host Πακέτου

Η επιλογή πακέτου φιλοξενίας δεν είναι δεσμευτική και μπορεί να γίνει αναβάθμιση σε μεγαλύτερο πακέτο όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο, ακόμη και στο ενδιάμεσο κύκλου χρέωσης, πληρώνοντας μόνο τη διαφορά.

Ποτέ δεν έχετε χαμένα χρήματα, ή ανόητες επιβαρύνσεις. Υπάρχει πλήρης αυτοματοποίηση, μπορείτε μόνοι σας να χειρίζεστε τα οικονομικά πακέτα hosting που επιθυμείτε να έχετε, και να αλλάζετε την παραγγελία host πακέτων όταν αλλάξουν οι ανάγκες σας.

Στη netcy.com.cy, εδώ και χρόνια, χτίσαμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Σεβόμαστε τις επαγγελματικές σας ανάγκες παρουσίας στο διαδίκτυο, και τις αντιμετωπίζουμε ακριβώς έτσι. Επαγγελματικά.

 many logos scripts

 

many logos

 

 

DOMAIN NAMES

*VAT 18% is excluded from our prices
VAT No. CY 10107409F
Company Reg. No. H.E. 107409
REGISTERED IN EUROPE - CYPRUS
Scroll to top