Tel: +357 22 462920
Fax: +357 22462921
@: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Το Netcy.com.cy έχει υλοποιήσει ένα νέο σύστημα συνεργατών το οποίο βρίσκετε τώρα στην διάθεση σας!

Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες λειτουργίας και τους όρους χρήσης του προγράμματος.
Παραμένουμε στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία, διευκρίνηση και σχόλια για το πρόγραμμα .

OΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

 • € 100 ελάχιστο όριο ανάλυψης
 • 90-ημέρες προθεσμία εκταμίευσης προμήθειας.
 • Το netcy.com.cy  διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους  ανά πάσα στιγμή.

 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

 • Η προμήθεια  καταβάλλεται για επαναλαμβανόμενα έσοδα, όχι μόνο πληρωμή μία φορά! (δηλαδή εφόσων ο πελάτης που μας έχετε φέρει εξακολουθεί να είναι πελάτης μας τότε και εσείς θα κερδίζετε!)
 • Δεν χρειάζεται να παρέχετε τεχνική υποστήριξη, το netcy.com.cy  υποστηρίζει τους τελικούς χρήστες άμεσα.

 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

 • Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομέρειες

 Πότε θα πληρωθώ;

 • Πριν από την πληρωμή των προμηθειών το υπόλοιπο του λογαριασμού σας πρέπει να είναι τουλάχιστον € 100. Οι πληρωμές αποστέλλονται εντός του μηνός. Για την πρόληψη της απάτης ή ακύρωσης των παραγγελιών  κρατάμε τους πόρους για 90 ημέρες πριν τα αποδεσμεύσουμε σε εσάς. Η πληρωμή θα σταλεί μέσω PayPal ή τραπεζικού λογαριασμού. Κάθε πληρωμή επιβαρύνετε με το νόμιμο ΦΠΑ 18% .

Ποιες επιλογές πληρωμής έχετε;

 • Χρησιμοποιούμε τους πιο έμπιστους 3rd party παροχέις του Διαδικτύου πληρωμών, το PayPal προς πληρωμή των προμήθειες σας. Ο PayPal ως ένα απο τα πιο προηγμένα συστήματα πληρωμών εξασφαλίζει ότι μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα σας στις περισσότερες τράπεζες πολύ γρήγορα.

Πιο είναι το κόστος να γίνετε συνεργάτης;

 • Για να γίνετε συνεργάτης με το netcy.com.cy δεν υπάρχει κάποιο κόστος  και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά για να ξεκινήσετε.

 Πόσα χρήματα μπορώ να κάνω;

 • Δεν υπάρχει περιορισμός. Μπορείτε να κερδίσετε όσα θέλετε. Όλα εξαρτάται από τον αριθμό των πελατών που παραπέμπτετε σε εμάς. Παρακαλούμε όπως επικοινωήσετε μαζί μας για να σας στείλουμε ενδεικτικό φυλλάδιο με κέρδη!

 Πώς ανιχνεύονται οι  πωλήσεις;

 • Οι πωλήσεις  παρακολουθούνται με τα cookies, οι οποίες λήγουν μετά από 90 ημέρες. Εάν κάποιος επισκέπτης που παραπέμπετε στην ιστοσελίδα μας δεν παραγγείλει αμέσως, σε περίπτωση επιστροφής εντός του χρονικού πλαισίου ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί. Τα cookies μας δεν συλλέγουν προσωπικά δεδομένα όσον αφορά τους πελάτες σας που παραπέμπετε σε εμάς.  
 • Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να φέρετε τον πελάτη κατευθείαν σε εμάς (χωρίς τη χρήση της ιστοσελίδας) - Ο Λογαριασμός σας θα πιστωθεί κανονικά

 Μήπως πρέπει να έχω  ιστοσελίδα για να γίνω συνεργάτης;

 • Οχι . Εάν δεν έχετε έναν ιστοχώρο γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά στα πακέτα φιλοξενίας μας; Επίσης δεν είναι απαραίτητο να  έχετε ενεργή κάποια υπηρεσία σε εμας  προκειμένου να ενταχθείτε στο πρόγραμμα συνεργατών μας. Παρόλα αυτά  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα credit σας σε κάποιο απο τα πακέτα μας.

 

Για να συμμετάσχετε στο  Πρόγραμμα Συνεργατών του netcy.com, κάντε εγγραφή ή σύνδεση με την περιοχή πελατών. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό σας και ένα από τα banner μας, προκειμένου να συνδέσετε το webside σας στην ιστοσελίδα της k-planet, όπου οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν κάποιο απο τη σειρά προϊόντων μας.

 

 

 

DOMAIN NAMES

*VAT 18% is excluded from our prices
VAT No. CY 10107409F
Company Reg. No. H.E. 107409
REGISTERED IN EUROPE - CYPRUS
Scroll to top